Dit ‘ongerepte’ witte rendier kalf ziet eruit als een wezen uit een magisch land


Veel mensen zullen willen dat sprookjes bestaan. Wij snappen dat wel, even ontsnappen aan de echte wereld. Wie wil dat nou niet. Van die prachtige figuren die altijd rondlopen, hoe leuk zou dat zijn als dat in de echte wereld ook kon. Helaas is dat niet het geval. Maar als je naar deze video kijkt, lijkt dat haast wel! Een prachtig dier wat je nooit eerder hebt gezien. 

Een automobilist rijdt op een weg tussen een bos in. Dan opeens ziet hij daar een prachtig dier staan. Namelijk een wit rendier kalfje! Het beest is onwijs mooi en lijkt op iets wat je nooit eerder hebt gezien.

Dat deze dieren überhaupt bestaan in deze kleur. Het dier lijkt magisch en zo uit een sprookje te komen. Witte horens en een witte vacht. Langzaam zit het beestje langs de weg te grazen en lijkt ook niet bang te zijn van de man. De man parkeert zijn auto langs de weg om het beestje van dichterbij te kunnen bewonderen.  witte rendier kalf

Deze beesten zie je niet zo snel overal. Diep in de bossen op bepaalde plekken ter wereld. Dit witte rendier kalfje zal je niet zien op de kinderboerderij.

Daarom mag je van geluk spreken als je er ooit een in het echt tegen komt. Wil je er nou zo een zien, wij raden je dan aan om naar het gebergte te trekken. Daar zul je de dieren eerder tegen komen. Houd dan je camera maar goed bij de hand, want dat zijn de beelden die je wil vastleggen.

Zo’n mooi en rustig dier, lekker aan het grazen, ja dat wil je zien! Kijk vooral de video, dan weet je waarnaar je zoekt.

Vind je dit witte rendier kalf ook zo mooi om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts