Dankbare wilde olifanten bedanken mannen voor het redden van hun baby olifant uit een greppel


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Dankbare wilde olifanten bedanken mannen voor het redden van hun baby olifant uit een greppel” – (leestijd – 1 minuutje)

Hoewel dieren dieren zijn. Lijken ze de wereld goed te begrijpen.

Door middel van hun oerinstinct weten zij wat goed is en wat fout is. Ze hebben door wanneer iemand hen wil helpen en zullen hen dan op een gepaste manier bedanken.

Dat is ook het geval in deze situatie. 

wilde olifanten
© Magestic Tuskers | Foto 1/2 – (scroll verder)

In Kerala is namelijk een babyolifant in een sloot gevallen. Nu lijkt dat niet een ernstige zaak, maar het lukte het beestje niet alleen om eruit te komen.

Ook de andere wilde olifanten lukte het niet om hem uit de sloot te krijgen.

Daarom kwamen de lokale bos ambtenaren goed van pas. Ze haalde er namelijk een grijpmachine bij en zorgde er op deze manier voor dat de babyolifant los kwam.

Door de grijpmachine kwam het dier weer wat los en lukte het hem om vrij te komen. En wat de babyolifant vervolgens deed is onwijs schattig. 

wilde olifanten
© Magestic Tuskers | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Zo bedankte hij namelijk de heren die hem hadden geholpen. Hij deed dit door middel van een speciale groet.

Zo onwijs schattig en bijzonder dat het is vastgelegd op camera. De wilde olifanten draaiden zich nog een keer om en gingen daarna weer hun eigen weg.

Olifanten staat erom bekend om emotionele dieren te zijn. Het is dus niet compleet gek dat zij de mensen bedanken.

Zo zie je maar dat dieren goed doorhebben wat er aan de hand is en wie hen probeert te helpen. Dit is het perfecte voorbeeld ervoor. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Magestic Tuskers

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts