Wild paard bedankt haar redder op een prachtige manier


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

In Letea zagen mensen een wild paard vast zitten. De man aarzelde geen moment en probeerde het beest te bevrijden.

Het beest lag aan de grond. De hoeven zaten vast aan kettingen en dat deed erg veel pijn.

De man maakte de kettingen los met een tang en zag dat het dier wondjes eraan over had gehouden.

Hij behandelde die wondjes kort en zorgde ervoor dat het dier weer op zijn vier poten kon staan. Het dier kwam met zijn hoofd tegen dat van de man aan en gaf een knikje. Dit als blijk van waardering. 

Dit is natuurlijk een prachtige manier van bedanken. Maar helaas wat dit niet het enige paard die ze tegenkwamen. Geketend wild paard 2

De mensen kwamen nog zo vier andere wilde paarden tegen. Ook deze dieren hebben zij geholpen en de kettingen los van hen gemaakt.

Vreselijk om te zien dat mensen dit dieren in de wildernis aan doen. Maar goed dat er van dit soort reddingsteams zijn en de diersoort probeert te helpen.

De paarden zijn hen in ieder geval onwijs dankbaar en bedanken hen op een mooie manier door hun poten in de lucht te gooien.

Vond je de manier waarop dit paard haar redder bedankte ook zo mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM