Jongetje houdt voor het eerst zijn babyzusje vast en zingt ‘What a Wonderful World’


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Zulke schattige beelden ga je niet vaker zien! Een broertje houdt voor het het eerst zijn baby zusje vast en zingt een prachtig liedje voor haar, namelijk:  ‘What a Wonderful World’.

Zijn moeder is onwijs trots en filmt het lieve moment. Hij is nu al zo zorgzaam voor haar en zal vast een hele goede grote broer voor haar zijn.

De twee zullen waarschijnlijk een hele mooie band opbouwen, tuurlijk zullen ze ruzie krijgen. Maarja dat hoort er nou eenmaal bij he! Hopelijk zien we nog meer van dit soort prachtige filmpjes! 

 ‘What a Wonderful World” is een nummer dat iedereen natuurlijk wel kent! Grappig dat hij het op die jonge leeftijd al uit zijn hoofd weet te zingen.


'What a Wonderful World

En het klinkt nog goed ook! Wie weet wordt hij wel een bekende zanger laten en zien wij hem op het grote doek.

Wie weet, het is een kind met een mooie toekomst en een mooi zusje. Dat de twee maar heel oud en gelukkig mogen worden, een goede band met elkaar mogen opbouwen en samen mogen genieten van het leven! Laat ze lekker van elkaar genieten! Vond je de onderstaande beelden ook zo mooi?

Deel het dan met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts