Bedrijf schorst werknemer van werk nadat hij een kat redde die 12 uur op paal vastzat 😲😱


Het verhaal van een bedrijf die een werknemer schorst

Bedrijf schorst werknemer van het werk nadat hij een kat redt die op een paal vastzit. Dit is een verhaal om erg verdrietig van te worden, maar gelukkig lopen er al ‘crowdfunding’ acties om de kosten van de held te dekken.

Relevante informatie vooraf

Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van dit bedrijf die een werknemer schorst na het redden van een kat onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.werknemer geschorst na redden van kat 1a

Waardevolle inleiding

Veel mensen mogen zich wel wat beter inzetten voor de dieren. Het lijkt wel of ze dieren zien als een soort speelgoed en dat ze er helemaal niet toe doen.

Het is natuurlijk logisch dat je een dier in nood probeert te helpen of dat je in ieder geval hulp gaat zoeken, alleen is dit voor sommige absoluut niet het geval.

Dat is erg jammer, want soms belanden dieren in situaties waar ze zonder hulp van de mens niet zonder verwondingen uitkomen en als niemand dan helpt loopt dat heel erg slecht af. werknemer geschorst na redden van kat 2a

Belangrijke inlichting over het verhaal van de werknemer

In deze video zijn we getuigen van een heldhaftige daad van een werknemer van het bedrijf Verizon in Philadelphia, alleen moest de man de daad bekopen met een 3 weken durende onbetaalde schorsing.

Er zat namelijk een kat vast op een elektriciteitspaal en deze kon er niet zelf afkomen, aangezien de man een hoogwerker had besloot hij om het katje eraf te halen.

Hiermee schond hij de veiligheidsregels en werd hij dus geschorst. Mensen op het internet waren het er allemaal mee oneens en hebben 2 crowdfunding acties gestart om de kosten van de 3 weken voor de man te dekken. werknemer geschorst na redden van kat 4a

Informatie- en Inspiratiebron:

De videobeelden van dit verhaal van de werknemer zijn afkomstig van: CBS News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact:

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met jouw vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts