Bar eigenaresse haalt €3100 euro aan geldbiljetten van de muren om haar werkloze werknemers te betalen


Voordat het coronavirus in de wereld verscheen liep Jennifer Knox iedere dag haar bar binnen en genoot ze van het heerlijke geluid van pratende mensen, terwijl ze genoten van heerlijke drankjes en lokale muzikanten die de lekkerste nummers speelden. Helaas is dat nu helemaal niet het geval en moet Jennifer bepaalde maatregelen treffen. werkloze-werknemers-te-betalen-3

Haar restaurant, The Sandbar, gelegen op Tybee Island in Georgia in de Verenigde Staten, helemaal stil zonder klanten of werknemers. 

The Sandbar moest net als vele andere restaurants zijn deuren sluiten nadat de autoriteiten hadden verboden om naar restaurants te gaan. De beperkingen die worden ingevoerd om de verspreiding van het virus tegen te gaan, zorgen ervoor dat veel bedrijven in financiële problemen kwamen. 

werkloze-werknemers-te-betalen

Jennifer is altijd erg betrokken met haar personeel en ze vond het verschrikkelijk dat zij nu zonder salaris thuis zaten. Toen ze eind maart in haar lege bar rondkeek, kwam ze op een idee. 

Al bijna 15 jaar drukken vaste gasten hun stempel op de bar van het eiland door op een dollarbiljet te schrijven en het op de muur of op het plafond te nieten. Knox had net het 60-jarig jubileum van de bar gevierd en toen werd er extra veel geld op de muren geplakt. 

Jennifer runt de bar nu samen met haar moeder, Pam Hessler. Zij besloten samen om alle dollarbiljetten van de muren en het plafond te verwijderen om de balans op te maken. Uiteindelijk kwamen ze op een bedrag van 3714 dollar. Vervolgens hebben ze dit bedrag verdeeld over het werkloze personeel.

werkloze-werknemers-te-betalen-1

Ze postte een foto op twitter en toen zagen meerdere vaste klanten dit. Deze doneerde nog eens 1000 dollar extra en zo was Jennifer in staat om haar vier bartenders en twee muzikanten allemaal 600 dollar te geven. Wat een geweldig gebaar!

Deel dit prachtige gebaar verder op Facebook/Whatsapp en maak een positieve impact!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts