Hij loopt dagelijks 32 km om naar werk te gaan – zijn werkgever geeft hem auto om hem te bedanken 😢❤️


Hij loopt 32 km om naar zijn werk te gaan: zijn werkgever geeft hem een auto om hem te bedanken. Sommige mensen hebben er echt alles voor over om te kunnen werken, het is fijn om te zien als ze hier ook nog eens voor worden beloond.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze man die elke dag 32 km naar zijn werk liep onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


werken 1

Waardevolle introductie:
Een van de belangrijkste verplichtingen in het leven is werk. Zonder een baan wordt je er beperkt in je doen en laten. Het hebben van een baan zorgt ervoor dat je rond kan komen en lekker kan eten. Werken is natuurlijk niet het leukste wat er is, maar het is wel noodzakelijk. Bijna alle dingen die je liever doet dan werken, kosten geld en moeten dus betaald worden met het geld dat je verdient door te werken. Sommige mensen klagen over hun baan, terwijl andere er weer alles aan doen om een baan te krijgen. Het belangrijkste is dat je goed je best doet op school, want dan kom je het verst. 

werken auto 4

Belangrijke info over verhaal:
In dit filmpje zien we een super leuke verrassing van een baas aan zijn werknemer. De 20-jarige Walter Carr liep 32 kilometer naar zijn werk. Deze afstand is natuurlijk niet normaal, maar de gedreven jongen had er alles voor over om te kunnen werken bij Bellhops. Toen dit aan het licht kwam bij de CEO van het bedrijf genaamd Luke Marklin kwam hij in actie. Luke de daad van Walter erg inspirerend en motiverend, daarom besloot hij Walter namens het bedrijf te belonen. Het bedrijf besloot Walter een auto te geven, zodat hij lekker naar zijn werk kon rijden en niet meer een marathon hoefde te lopen.

Wij waarderen jouw feedback. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook. Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp. De videobeelden zijn afkomstig van: al.com: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts