Klant weigert opruimbedrijf te betalen voor geleverde dienst – Bedrijf dumpt afval terug voor de deur


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Klant weigert te betalen voor geleverde dienst – opruimbedrijf dumpt afval terug voor de deur

Helaas heb je niet altijd te maken met meewerkende mensen. Soms moet je dan gewoon het heft in eigen handen nemen.weigeren-te-betalen

Of dat de juiste manier is? Dat durven wij niet te zeggen. Maar soms is het beter om iemand een poepie van eigen deeg te laten ruiken. Dat is dan ook precies wat de twee heren in deze video hebben gedaan. 

In deze video zie je hoe twee heren wel op een hele bijzondere plek afval dumpen. Namelijk voor het huis van een oude klant.

De heren hadden werk geleverd aan de klant, die uiteindelijk weigerde te betalen. Na aantallen keren vragen, waren de heren er klaar mee en namen zij het heft in eigen handen.

Zo gingen zij met een wagen vol geladen met afval, naar het huis van de klant. Eenmaal aangekomen, parkeerden zij de wagen in de voortuin en lieten zij al dat afval los in de voortuin. Dat zal hem leren, dachten de mannen! 

weigeren-te-betalen-2

Op deze manier voorkomen de heren, dat de klant dit nogmaals doet. Nu zullen ze wel een extra keer nadenken, mochten ze weer van plan zijn om niet te betalen.

Wij zeggen niet dat dit de juiste manier is. Maar soms moeten mensen gewoon even hun lesje leren. Nu dit filmpje zo te hebben gezien, gaan wij ervan uit dat ze dat wel hebben gedaan

Want dit wil je niet voor een tweede keer in je tuin hebben liggen. Laat dit dus een waarschuwing zijn voor iedereen.

Betaal gewoon altijd netjes je rekeningen, dan heb je een hoop minder gezeur!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Dogtooth Media

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts