Baby werd gedumpt en naar weeshuis gebracht – Verpleegsters schrikken als ze het dekentje omhoog doen 😳😳


Baby werd gedumpt en naar weeshuis gebracht – Verpleegsters schrikken als ze het dekentje omhoog doen. Het kleine jongetje blijkt over geen armen en geen benen te beschikken, maar dit houdt hem niet tegen.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit jongetje die afscheid neemt van zijn 17-jarige hond onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de emotionele beelden bekijken en delen met je vrienden.weeshuis 1

Voor sommige kinderen wordt de grootste nachtmerrie waarheid, hun ouders komen te overlijden. Van het een op het andere moment sta je er helemaal alleen voor en dat is natuurlijk niet te doen als je nog maar een kleuter bent.

Als de kinderen niet bij andere familieleden terecht kunnen gaan ze naar een weeshuis. Daar wordt goed voor hen gezorgd en worden ze opgevoed om het echte leven in te gaan.

Het is natuurlijk niet het allerleukste, maar het is in iedere geval fijn dat het er is.

Meer over het filmpje: In deze video zien we het bijzondere verhaal van Gabe Adams. De jongen is anders dan andere, hij werd namelijk geboren zonder armen en zonder benen.

weeshuis 2

Toen hij nog een baby was werd hij achtergelaten bij een weeshuis. De verpleegsters zagen het jongetje en besloten er gelijk alles aan te doen om een fijne tijd voor hem te verzorgen.

Nu zit Gabe op ‘elementary school’ en is hij samen met zijn klasgenootjes aan het oefenen voor de musical. De jongen wilt alles doen en laat zich niet tegenhouden door zijn handicap.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: KUTV2: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

weeshuis adoptie