Watersporters redden jonge beer die zwemt met plastic bak op zijn kop op het nippertje


Mensen laten overal afval zwerven en staan helemaal niet stil bij de potentiële gevolgen voor dieren.

Als wij als mensen ergens vast komen te zitten, kunnen we door middel van onze handen ons losmaken.

Dieren hebben klauwen en poten en hiermee zijn ze niet in staat om zich los te maken met alle gevolgen van dien. 

Een vrouw genaamd Tricia Hurt was samen met haar familie aan het genieten van een fijne tijd aan het Marshmiller Lake in Wisconsin in de Verenigde Staten.

Ze waren aan het vissen toen ze plotseling een beer voorbij zagen komen en die beer zwom met een pot op zijn kop. 

Toen ze de beer voorbij zagen komen wilde ze hem meteen gaan redden en daarom besloot Tricia om te gaan filmen. Ze postte de reddingsactie op Facebook en die werd meteen duizenden keren gedeeld. De man van Tricia volgde de beer een tijdje door er rustig naartoe te varen.


Watersporters redden een jonge beer 2

Op een gegeven moment was hij in staat om de beer vast te pakken en zo kon hij de pot van de kop aftrekken. Op dat moment hoor je Tricia opgelucht adem halen en is ze door het dolle heen dat ze samen de beer zijn leven hebben gered. Op Facebook staan er alleen maar lovende reacties over het heldhaftige optreden van het gezin. 

Video’s als deze zijn erg belangrijk om aandacht te krijgen voor milieuvervuiling. Als dit gezin niet was gaan varen, dan had deze beer moeten leven met een pot op zijn kop. Dat houdt in dat hij niet meer kon eten en dus zou komen te overlijden. Puur en alleen omdat één persoon te lui was om zijn pot in de prullenbak te gooien.

Ben je ook blij dat de beer is gered? Deel deze beelden dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts