Spectaculaire video legt vast hoe walvis vlak naast vissersboot uit zee springt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Deze bizarre video heeft vastgelegd hoe dichtbij een walvis naast een vissersboot heeft gesprongen.

Normaal komen de beesten niet al te dichtbij, maar dit is andere koek. Het beest slaat de vissersboot nog bijna niet om!

En dat is allemaal vastgelegd op camera! Je hoort omstanders van waarschijnlijk een andere boot genieten en roepen van het voorval.

Het is gewoon zo bizar om te zien! De mannen op de boot zullen het vast ook heel spannend en gaaf tegelijk hebben gevonden!

Je ziet het gewoon echt niet zo vaak, dat een walvis zo dichtbij een boot komt. walvis springt uit zee 5En zo’n grote sprong meerdere malen, is ook iets wat je niet snel zal zien! Die geluiden die het beest er ook bij maakt, prachtig om te horen.

Zo vergeet je even alles om je heen en ben je puur in het moment. Midden op zee, op een boot, het water om je heen en zicht op dat prachtige dier.

Geniet er maar van, want voor je het weet is dat moment weer voorbij! WIj raden iedereen aan om een keer walvissen in het echt te gaan bekijken!

Laat zeker ook je vrienden even kijken door dit berichtje te delen op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts