Deze vrouwen zijn tevreden met hun natuurlijke grijze haar en tonen hun ’transformaties’ 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

We worden allemaal ouder en dat zal je uiteindelijk aan onze lichamen gaan zien. Bij de een zie je het sneller dan de ander. En je ziet het ook weer op allemaal verschillende manieren.

Zo krijgt de een rimpels, is de ander slechter ter been en krijgt de ander weer sneller grijze haren. Hoewel grijze haren nu in de mode zijn, wil iedereen dit waarschijnlijk toch echt zo lang mogelijk uitstellen. 

Maar oké dan krijg je grijze haren, is het dan verstandig om dit constant te gaan kleuren. Nee, eigenlijk dus helemaal niet. Je kan beter meegaan met je oorspronkelijke grijze kleur.

Dit is en beter voor je haar en kostenbesparend. Als je je haar verft in de kleur grijs die je zelf hebt, zal dit zorgen voor een intense kleur die straalt. natuurlijke grijze haar

Het geeft een onwijs mooi effect en jongens mooi grijs is niet lelijk! We moeten een beetje van die beauty standaarden af en ons oorspronkelijke lichaam ook waarderen! 

In de video zie je een aantal vrouwen het proces doorstaan van hun haar grijs verven. Hun eigen grijze kleur wordt hierdoor gestimuleerd en het zorgt voor een enorm mooi resultaat.

Je ziet het hele proces, van knippen tot aan verven tot aan föhnen. En laten we eerlijk zijn, zoals je zelf kan zien, staat het de dames bijzonder mooi!

Wij zeggen dus vanaf nu, embrace the greyness! Grijs haar hoeft niet lelijk te zijn, zoals je zelf kan zien. En wat ook pas echt geldt is: zolang je het zelf maar mooi vindt. Daar gaat het uiteindelijk om, dus weg met die beauty standaarden! 

Vond je de kapsels ook zo mooi? Deel het dan met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts