Vrouw voedt ‘puppy’ meer dan jaar op – blijkt geen hond te zijn


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Soms kun je het verschil tussen twee dieren niet helemaal zien. Ze lijken simpelweg dan gewoon te veel op elkaar. Dit gebeurd vaak bij de geboorte. Het komt niet heel vaak voor, maar het kan zeker gebeuren.

In deze video zie je hoe een vrouw een puppy opvoedt, maar dat later toch een heel ander dier blijkt te zijn. 

vrouw-voedt-een-puppy-op-2

Mevr. Wang is een inwoonster van China. Zij heeft een jaar geleden een puppy gekocht, waarvan ze dacht dat het een Japanse spits was. Ze was direct verliefd op het beestje en was helemaal in de wolken.

Na een tijd begon het uiterlijk te veranderen van het beestje. In eerst instantie dacht zij dat het erbij hoorde, bij het ouder worden. Maar na een tijd merkte ze dat er wat anders was.

Zijn staart en vacht werden vele malen dikker, dan dat dat eigenlijk zou horen bij een Japanse spits. Ook andere dieren leken bang te worden van de hond… 

vrouw-voedt-een-puppy-op

Zij nam haar beestje daarom mee naar een arts om haar te laten onderzoeken. Ze nam de pup mee naar haar plaatselijke dierentuin en een medewerker was verrast door wat ze zag. Haar puppy bleek namelijk een vos te zijn!

Volgens de medewerker kunnen vossen er inderdaad uitzien als puppy’s. Maar naarmate ze ouder worden, worden hun staarten echter dikker en geven ze een vreselijke geur af.

Wang was hier natuurlijk enorm door verbaasd en kon haar oren bijna niet geloven. Dit is natuurlijk iets wat ze totaal niet had verwacht en zag aankomen! 

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts