Man houdt ondersteunend bord buiten ziekenhuisvenster om vrouw tijdens chemo te steunen


Het ziekenhuis liet hem niet binnen, maar dat hield hem niet tegen. Zijn vrouw begon met chemo en de man wilde haar graag steunen, maar door het coronavirus kon hij het ziekenhuis niet in en verzon hij een originele manier om steun te betuigen. 

Wanneer je vrouw met chemo begint is dit een hele zware periode. Natuurlijk is het feit dat ze kanker heeft als hartverscheurend, maar de chemo maakt het allemaal nog een stukje erger.

De chemo behandeling is heel erg slecht voor het lichaam en daarom wordt alle energie eigenlijk uit het lichaam gezogen, waardoor degene die behandelt wordt bijna niets anders kan dan zich slecht voelen en slapen.

In deze tijden is het heel erg fijn als er familie of vrienden zijn om je door de meest zware periode in je leven te slepen. Wanneer deze mensen er niet kunnen zijn om een of andere reden is dat een heel erg groot gemis.  vrouw met chemo 1a

In deze video zien we het verhaal van een man die er alles aan doet om zijn vrouw steun te betuigen. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan worden er allemaal maatregelen getroffen.

Een van die maatregelen is dat mensen die in het ziekenhuis liggen geen bezoek meer mogen ontvangen. De man zijn vrouw begon met chemo en hij vond het verschrikkelijk dat hij niet bij haar kon zijn om haar te steunen in deze zwarte periode.

Daarom verzon hij een manier om haar toch een hart onder de riem te steken. Albert Conner maakte een soort spandoek waar hij een tekst op schreef.

Vervolgens reed hij naar het ziekenhuis en parkeerde zijn auto voor het raam van zijn vrouw. Toen zijn vrouw naar buiten keek zag ze Albert staan met zijn spandoek en kon ze zien hoe hij haar steunde. Wat een prachtig gebaar!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts