Ongemanierde vrouw hoest expres in gezicht van 1-jarig kindje in buggy 😲😰


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Heel de wereld is in de ban van het coronavirus en daarom proberen we allemaal zoveel mogelijk om afstand te houden, alleen zijn er altijd mensen die achterlijk moeten doen. Zo ook deze vrouw die expres in het gezicht van een 1-jarige baby hoest. 

Het coronavirus is heel erg serieus en wereldwijd zijn er op dit moment 578.628 doden. Daarnaast zijn er ruim 13.3 miljoen besmettingen bekend. De afgelopen maanden zat de hele wereld in een lockdown, maar inmiddels worden de regels al wat versoepelt.

Het overgrote deel van de mensen is zich heel erg bewust van de gevaren van het coronavirus, maar toch is er ook een deel die er volledig schijt aan heeft en niets geven om de gezondheid van andere. 

Het is natuurlijk een erg lastige kwestie, want je zou zeggen dat het niet erg is als je zelf het risico wilt lopen, maar dan kan je wel weer andere mensen besmetten die wel rekening houden met de gevaren. 

Wanneer er een virus als dit is dan gaan heel veel mensen zich raar gedragen en dat zien we hier. Deze beelden zijn vrijgegeven door de politie departement van San Jose in de Verenigde Staten. Ze vragen om iedereen te kijken of ze deze mevrouw kennen, want deze belachelijke actie moet worden bestraft.  Vrouw hoest expres

In het begin zien we de vrouw aankomen lopen met een mondkapje op. De vrouw gaat het gebouw binnen en er lijkt niets aan de hand. Ook binnen houdt ze haar mondkapje op. Maar dan uit het niets doet ze haar mondkapje af en hoest de vrouw express over een 1-jarig kindje heen dat zich in een buggy bevindt.

De moeder van het kindje snapt er ook niets van en trekt snel de kap over haar kind heen. De vrouw loopt vervolgens weg alsof er niets aan de hand is. Bij dit soort acties vraag je jezelf echt af wat er in het hoofd van zo een persoon omgaat. 

Vond je het ook niet normaal wat deze vrouw deed? Deel deze beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts