Vrouw loopt in spinnenweb, spin wint 😂😜


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Vrouw loopt in spinnenweb, spin wint”

Spinnen zijn vaak niet de lievelingsdieren van mensen. Sterker nog de meeste mensen moeten er helemaal niets van hebben en zijn zelfs een beetje bang ervoor. 

Zoals we allemaal weten leven spinnen in hun spinnenweb. Het dient in de meeste gevallen als een soort vangnet voor vliegende of springende prooien.

De draden van het web zijn erg dun en doorzichtig, waardoor prooien het niet opmerken en er zo invliegen.

in-een-spinnenweb-lopen-2

De draden worden door de spin zelf geproduceerd en het materiaal wordt spinsel genoemd. Het is een mengsel van eiwitten. De spin kan zelf beslissen of ze het materiaal laten plakken, maar in de meeste gevallen kiezen ze hiervoor. 

Zoals hierboven vermeld, is het weg zo onopvallend mogelijk om de prooien te vangen. Echter vangen ze hierdoor niet alleen prooien, maar af en toe ook mensen. Iedereen heeft vast wel eens meegemaakt dat je door een spinnenweb bent gelopen. Het is een erg onprettig gevoel en kan ervoor zorgen dat je schrikt. 

Toch zal deze ervaring voor de meeste mensen niet zo vervelend zijn als voor deze mevrouw. De vrouw is erg dol op vogels en daarom heeft ze een voederbakje bij het raam aan de voorkant van haar huis hangen.

in-een-spinnenweb-lopen

Eens in de zoveel tijd moet dit bakje hervuld worden en laatst was dit het geval. Op de beelden die zijn opgenomen door een beveiligingscamera is te zien hoe de vrouw naar het bakje loopt. Om bij het bakje te komen moet ze tussen twee struiken door.

Wat ze niet ziet is dat er tussen deze struiken een spinnenweb is gespannen en dus loopt ze er recht in met haar gezicht. Ze schrikt hier zo erg van dat ze helemaal naar achteren valt en languit op de grond valt. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: nddomer199

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts