Vrouw ‘viert’ de dood van haar man door zijn as te dumpen bij het afval: “Adios!”


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Ze had hier een goede reden voor…”Adios!” haar kinderen hadden voorgesteld om het door de plee te trekken. (let op: De beelden kunnen als verontrustend worden ervaren)

Als er een geliefde sterft dan behandelen de meeste mensen hun dood op verschillende manieren, zoals het as bewaren in een urn, diegene een mooie begrafenis geven of de as uitstrooien over een geliefde plek. Deze vrouw besloot iets anders te doen toen haar gewelddadige echtgenoot stierf.

Marsha Widener besloot om een video op social media te posten waarin ze het volgende zegt, terwijl ze een doosjes voor de camera laat zien: “Ik weet dat je niet zult begrijpen waarom ik dit doe”.

Daarna legt ze uit dat het de overblijfselen zijn van haar overleden echtgenoot genaamd Don Widener.

Ze vertelt dat zijn familie hem niet wilt, zijn broer wil hem niet , zijn kinderen willen hem ook niet en ze willen zelfs dat hij de prullenbak of het toilet in gaat.

Don was vuilnisman en haalde afval op bij bedrijven om het vervolgens naar de stortplaats te brengen. Dit is overigens niet de reden waarom ze hem in de prullenbak wilt gooien. 


vrouw dumpt as van man

Ze maakt de zak met zijn stoffelijke resten open en gooit al zijn as weg in de prullenbak en ze deed dit voor alle pijn die hij heeft veroorzaakt bij hun kinderen, haar ouders en zelfs zijn eigen ouders.

Terwijl ze zijn as weggooit vertelt ze dit allemaal en hoe hij haar allemaal pijn heeft gedaan. Als de hele zak leeg is sluit ze af met: “Adios amigo”. 

Het is een hele bijzondere manier om vaarwel te zeggen en sommige mensen op het internet waren het ook niet eens met haar methode.

Maar als iemand je hele leven heeft veranderd in een nachtmerrie dan kunnen wij ons voorstellen dat je dit uiteindelijk doet. Wij hopen dat de familie het voor de rest goed maakt en kan genieten van hun leven.

Wat vond van het filmpje? Deel het op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts