Vriendelijke priester behandelt zwerfhonden als geëerde gasten tijdens de mis


Ook honden verdienen een plekje om te schuilen. De laatste tijd neemt het probleem erg toe dat er veel zwerfdieren zijn. Zeker in Brazilië neemt dit probleem erg toe. Daarom is het belangrijk dat we dit goed in de gaten houden met z’n allen. Deze vriendelijke priester doet dat in ieder geval wel en dat is zeker mooi om te zien.vriendelijke-priester-2

Niet alleen zijn zwerfhondjes in Brazilië een probleem, ook speelt daar weer oplopende dakloosheid. Een kerk biedt daarom plekjes aan aan daklozen om hier te kunnen slapen. Maar op een avond gaf een dakloze man zijn plek op.

Dit deed hij niet zomaar. Hij deed dit om zwerfhondjes een plek te kunnen bieden in de nacht. De priester was hier zo door geraakt en besloot daarom ook een plek te bieden aan honden. Hiermee kregen zij voedsel en onderdak. De honden worden vanaf nu nooit meer buitengesloten zelfs niet voor de zondagsmis. Zo zie je maar er bestaan nog zeker goede mensen!

vriendelijke-priester

Dat geldt voor die priester maar ook voor de dakloze man. Hoe lief is het van hem dat hij zijn plek opgeeft aan honden. Dat zal niemand zo snel doen. En al helemaal niet als je zelf ook niet leeft onder de omstandigheden waaronder je zou willen leven.

De honden zijn nu op een veilige plek en dat is wat telt, zo dacht de man erover. Dat is een bijzondere gedachten vond de vriendelijke priester. En daarom besloot hij de dieren ook vanaf dat moment onderdak te bieden. Samen maken we de wereld weer een stukje mooier, dus laten we meer van dit soort situaties creëren.

Ben je ook blij dat er nog van dit soort mensen zijn? Deel de beelden dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts