Lunchdame ontslagen nadat ze GRATIS lunch gaf aan student die te weinig geld had voor eten 😢❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Bonnie is een vriendelijke lunchdame die op staande voet is ontslagen. Een jongen kwam bij haar lunch halen, maar had helaas te weinig krediet op zijn kaart staan.

Ze zei de jongen als je ouders het later betalen is het geen probleem. Jammer genoeg dacht de firma voor wie zij werkte er niet zo over.

De volgende dag werd zij bij de manager geroepen en ontslagen. Haar werd verteld dat er ‘niet zo werd omgegaan met geld’. Ook nadat de ouders het geld hadden betaald heeft de firma de gedachten niet veranderd. 

Vriendelijke lunchdame is ontslagen 5

Dit is toch te bizar voor woorden. Bonnie doet iets goeds. Wat had ze dan moeten doen? Die jongen zonder eten weg laten gaan. Dat kan toch niet, die jongen moet ook eten.

De dag later hadden de ouders het geld direct opgewaardeerd. De firma heeft dus ook niet aan verlies geleden. Ze heeft regels overtreden ja, maar uit aardigheid.

Wij vinden het belachelijk en hopen dat jullie er ook zo over denken! Belachelijk dat dit nog steeds in deze wereld gebeurt, wij hopen dat Bonnie hier niet teveel over in zit!

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen op Facebook en deel het met vrienden op Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts