Duizenden wormen spoelen aan op het strand en het doet men denken aan het mannelijke geslacht


Duizenden wormen spoelen aan op het strand en het doet men denken aan het mannelijke geslacht

Soms denk je alles al gezien te hebben op de wereld, maar dan blijft de natuur je toch weer verbazen.

Dan stuit je plots weer op iets waar je nog nooit van hebt gehoord, of een wezen dat je nog nooit hebt gezien.

Zo gaat dat ook in deze video, wanneer er duizenden ‘wormen’ aanspoelen op het strand. Wormen die je nog nooit hebt gezien in je leven.

vreemde-worm-2

Wij hebben het hier over de: vet innemende worm. Deze worm is gevonden in een haventje, met meerdere van zijn soort. In deze video zie je een worm voorbijkomen, op zoek naar zaden in het zand. Hij is op zoek naar een nestel plekje.

Zodra je deze worm ziet, zal hij je vast doen denken aan iets anders. Namelijk, het mannelijke geslacht.

Compleet gek is dat niet, want laten we eerlijk zijn: ergens lijkt hij er wel op. Deze worm kom je zeker niet vaak tegen, dus zodra je hem ziet mag je eigenlijk best wel van geluk spreken. Oftewel een once in a lifetime experience!

vreemde-worm

Deze vreemde worm creëert een woonplek voor andere beestjes. En zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen plekje heeft.

Deze worm is zalmroze van kleur en lijkt eigenlijk ook wel op een dikke grote ader. Je ziet een blauw plekje in het lichaam van het beestje en ook zie je constant iets bewegen in het lichaam van het dier.

Het is dus zeker een merkwaardige vertoning. Veel beesten zal je niet zien op een soortgelijke manier. Het beestje houdt van water en zand en hoort dus lekker in de buurt te zijn van de zee, zoals je kan zien in deze video!

Bekijk de beelden hieronder en deel het na afloop op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts