Deze 30-jarige man eet alleen modder, rotsen en stenen in plaats van voedsel!


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Man verslaafd aan het eten van stenen, modder en grind”

Bijna iedereen geeft wel toe dat ze het lastig hebben met het eten van ongezonde dingen, zoals chocola, chips of koekjes.

Deze eetgewoontes zijn compleet normaal, maar een man in India heeft een vreemde verslaving. Hij kan namelijk niet stoppen met het eten van stenen, grind en zelfs modder. vreemde-verslaving-3

De 30-jarige Pakkirappa Hunagundi begon met het eten van niet-eetbare voorwerpen toen hij ongeveer 10 jaar oud was. Uiteindelijk is zijn verslaving alleen maar erger geworden en kan hij absoluut geen leven voorstellen zonder. Op het moment eet hij ongeveer drie kilo puin per dag en hij is er zelf helemaal van overtuigd dat het geen nadelige gevolgen heeft voor de gezondheid. 

Er zijn verschillende verklaringen voor het eetgedrag van de beste man, maar de voornaamste is dat hij lijdt aan een aandoening genaamd Pica. Deze aandoening zorgt ervoor dat mensen een eetlust ontwikkelen voor stoffen zonder voedingswaarde.

vreemde-verslaving

Je zou denken dat het heel erg ongezond is, maar hij doet het inmiddels al ruim twintig jaar en hij voelt zich helemaal top.

Hij beweert zelfs dat hij er helemaal geen bijwerkingen heeft gehad. Zijn gebit is nog helemaal goed en hij kan met gemak in de allerhardste steen bijten. 

De moeder van Pakkirappi heeft haar stinkende best gedaan om haar zoon tegen te houden, maar hij bleef volhouden dat het lekker was.

Hij beweert dat hij voor de rest helemaal niets lekker vindt. Als zijn moeder hem bijvoorbeeld kipfilet serveert dan eet hij dit zeker weten niet op.

vreemde-verslaving-2

Pakkirappi heeft wereldwijd veel bekendheid verkregen door zijn eetgewoonte.

Mensen over de hele wereld komen naar hem toe om hem op stenen te zien kauwen. Desondanks houdt hij er niets aan over. Aangezien hij nu helemaal geen geld heeft is hij van plan om zijn gewoonte te gebruiken om aan geld te komen.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Truly

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts