Toegewijde vader verrast afgestudeerde dochter met ‘voortuin-ceremonie’ nadat die van haar was geannuleerd


Het jaar 2020 is licht gezegd nogal anders gelopen dan gedacht. Wat er allemaal gebeurd is, valt bijna niet bevatten.

COVID-19 is het virus dat heel de wereld op zijn kop zet. Hierdoor kunnen veel geplande evenementen en gebeurtenissen niet meer doorgaan.

Zo ook de uitreiking van het diploma voor veel afstudeerstudenten van het jaar 2020. In Amerika wordt dit nogal groot gevierd, dus dit is voor veel mensen een echte tegenvaller.

Maar een toegewijde vader in dit filmpje verrast zijn dochter met wel iets heel speciaals. voortuinceremonie 3

Een voortuinceremonie, is georganiseerd door een liefdevolle vader. Zijn dochter studeerde af in het gedoemde jaar 2020.

Door COVID-19 kon haar uitreiking in Amerika niet doorgaan. Hij nam het heft in eigen handen. En organiseerde een kleine maar liefdevolle ceremonie.

Tot het grote geluk van zijn dochter. Door haar lieve vader heeft zij een onvergetelijke dag gehad en is haar uitreiking toch nog een succes geweest.

Dat harde werken van haar al die jaren moet natuurlijk gevierd worden. Wij hopen dat meerdere mensen dit voor hun kinderen hebben gedaan.

Dat verdienden die harde werkers.

Deel dit positieve bericht op Facebook/Whatsapp als inspiratie voor andere vaders.

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts