Deze broers luisteren voor het eerst naar muziek van Phill Collins en het is hilarisch


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 2 minuten: “Deze broers luisteren voor het eerst naar muziek van Phill Collins en het is hilarisch”

Wat is er nou leuker dan eerste reacties zien? Een eerste reactie kan zoveel betekenen voor iemand. Het kan zorgen voor blijdschap, stilte en hoge verwachtingen.

Een eerste reactie zegt zoveel over hoe iemand denkt over een bepaald onderwerp. In deze video zie je hoe deze twee broers voor het eerst luisteren naar muziek van Phill Collins. 

voor-het-eerst-luisteren-2

En hun reactie verklapt natuurlijk al genoeg! Ze zijn overduidelijk fan! Ze bouncen heerlijk mee op de muziek van deze all-timer. De broers hebben door dat dit om muziek gaat van een tijd geleden en dat dit hedendaags niet meer snel gemaakt zal worden.

Maar dat mag de pret niet bederven. De twee gaan onwijs lekker op de muziek en lachen daarbij wat af. Als je kijkt naar de video lijkt net of de broers de muziek echt voelen. Ze zitten zo diep in de nummers.

Prachtig om te zien dat twee generaties toch met elkaar overeen kunnen komen. 

voor-het-eerst-luisteren-1

Uiteindelijk zeggen ze dat dit nummer te weinig waardering krijgt in deze tijd. Nu in deze tijd is het populair om naar nieuwe muziek te luisteren. Dat is logisch ook, maar de twee broers vinden ook dat er geslapen wordt op dit nummer.

Nu zij dit nummer voor het eerst hebben geluisterd, weten ze zeker dat ze hem vaker gaan luisteren. Maar niet alleen dit nummer, ook meer muziek van Phill Collins. De jongens zijn overduidelijk enthousiast.

Tijdens iedere pauze zijn ze enorm te spreken over het nummer en bouncen ze mee op de beat. Duidelijker kan de eerste reactie toch niet zijn! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: TwinsthenewTrend

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts