Man valt in slaap tijdens roadtrip, vrouw vraagt ​​internet aan om te bewerken wat hij onderweg had gemist 🤣❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met het kijken van beide filmpjes.

“Man valt in slaap tijdens roadtrip, vrouw vraagt ​​internet aan om te bewerken wat hij onderweg had gemist” – (leestijd – 1 minuutje)

We kennen het allemaal wel, een dutje doen in de auto. Niets is lekkerder dan even wegdoezelen tijdens een lange autorit.

Veel mensen gaan bijvoorbeeld op vakantie met de auto, en ja, dan heb je nou eenmaal een lange rit voor de boeg. Geen wonder, dat je dan af en toe eventjes je ogen sluit. We hebben immers allemaal onze rust nodig! 

voor-de-gek-houden
© Boomerang / voor de gek houden

In de tijd waarin we nu leven is alles mogelijk, door middel van photoshop kom je een aardig stuk.

Erica kwam daar onlangs ook achter! Ze kwam erachter tijdens een roadtrip met haar vriend Scott. Hij was namelijk in slaap gevallen in de auto onderweg naar hun bestemming.

voor-de-gek-houden-4
© Boomerang / voor de gek houden

Hierdoor vroeg ze aan de mensen van de ‘I’m Telling God’ Facebook-groep, een groep die gespecialiseerd is in de allerbeste memes, om een ​​aantal scènes op de achtergrond te photoshoppen. 

Nu kon ze hem vertellen wat hij allemaal had gemist gedurende de trip. 

voor-de-gek-houden-3
© Boomerang / voor de gek houden

Erica & Scott waren op roadtrip naar een evenement. Zij waren nog met drie andere in de auto.

Maar niets kon hem wakker maken! Van energieke gesprekken, luid gelach of de hobbels op de weg, niets kon hem wakker maken.

Erica nam een ​​foto omdat het zo grappig voor hen dat hij overal doorheen kon slapen.

voor-de-gek-houden-2
© Boomerang / voor de gek houden

En dit heeft geleid tot fantastische beelden. In de video zie je een aantal van dit soort photoshoppings en we kunnen je garanderen dat je zult lachen! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Boomerang / voor de gek houden

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts