Ziekenhuisverpleegsters bleven achter in ziekenhuis om voor 19 baby’s te zorgen toen orkaan ‘aan land’ kwam


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Ziekenhuisverpleegsters bleven achter in ziekenhuis om voor 19 baby’s te zorgen toen orkaan aan land kwam” 

Tegen natuurrampen valt vrijwel niets te doen. Het enige wat je kan doen is afwachten en de mensen om je heen in veiligheid proberen te stellen.

Het kan een lange zit zijn, maar soms is het niet anders! In deze video zie je hoe verpleegsters 19 pasgeboren baby’s verzorgen tijdens een orkaan! 

voor-babys-zorgen-2

Negentien kleine pasgeborenen in Lake Charles, Louisiana, overleefden orkaan Laura dankzij een team van heroïsche verpleegsters die achterbleven om voor hen te zorgen terwijl de hevige storm buiten woedde.

Ook was een vrouw net bevallen van een baby! Zij en haar baby zijn nog net voor het hoogtepunt van de storm verplaatst naar een ander ziekenhuis. Het was een zware bevalling, dus het kindje was nog in een fricille fase.

Met alle apparatuur, zijn de baby en de moeder naar een ander ziekenhuis. Een ziekenhuis dat op betere grond stond. 

voor-babys-zorgen

De andere 19 baby’s zijn met de verzorgsters in het andere ziekenhuis gebleven.

Het ging er heftig aan toe. Buiten zagen ze verschillende dingen in het rond vliegen en de ramen leken er bijna uit te slaan door de heftige wind. Ook de ouders van de baby’s waren erg bezorgd.

Maar door de goede communicatie van de verpleegsters verliep alles op rolletjes. De baby;s hebben niet eens doorgehad wat er zich buitenaf speelde! De verpleegsters hebben met zijn alle’n in het ziekenhuis geslapen en zijn gezellig de volgende ochtend met z’n allen ontwaakt. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Today

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts