’s Werelds grootste volledig elektrische vliegtuig maakt historische ‘eerste vlucht’ naar schonere luchtvaartindustrie


In deze tijd houden veel mensen zich bezig met een schonere wereld. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de bevolking zelf.

Zoveel uitlaatgassen kunnen natuurlijk nooit goed zijn voor een mens maar ook voor de wereld. Er worden al veel oplossingen bedacht om dit tegen te kunnen gaan.

Zo gaan veel auto’s bijvoorbeeld over op elektriciteit. Maar niet alleen de auto’s, ook nu de vliegtuigen!. Het grootste volledig elektrische vliegtuig maakt haar eerste vlucht! Dit is natuurlijk iets wat de geschiedenisboeken in kan.  volledig elektrische vliegtuig 5

In deze eerste vlucht zaten 9 passagiers. De vlucht vertrok op 28 mei met een groot succes. Het begin naar een schonere luchtvaartindustrie is gemaakt!

Het is van belang dat deze stap wordt gezet omdat de luchtvaart voor veel vervuiling zorgt. Willen wij nog lang gebruik maken van de wereld, dan moeten we veranderingen doorbrengen.

Dit helpt daar zeker bij! Wij zijn er zeker over te spreken en hopen dat dit een juist begin is. En dat dit een stap naar meer is. Wij staan er in ieder geval volledig achter!

En jullie? Denken jullie er ook zo over?! Laat het weten en deel dit natuurlijk ook even verder op Facebook/Whatsapp.

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts