Gezondheidsfeitje: De dingen die jouw voeten over je gezondheid vertellen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Ook kunnen jouw voeten dus blijkbaar veel zeggen over je gezondheid. Die moet je dus ook vooral goed in de gaten houden, want ze kunnen uiteindelijk meer zeggen dan je denkt.

Als je voeten bijvoorbeeld droog worden en bodylotion niet helpt, dan kan dat betekenen dat er iets aan de hand is met je schildklier.

Ook kan er iets aan de hand zijn met je persoonlijke bloed stimulatie. Het is dus zeker belangrijk om de staat van je voeten in de gaten te houden! Hierdoor kan je achter meer dingen komen, dan dat je er in eerst instantie achter zou zoeken. 

Pijnlijke voeten of tenen zijn een teken voor dat er iets aan de hand is met je artritis. Meestal heb je hierbij pijn aan je grote teen. voeten en gezondheid

Een van de grootste tekenen voor diabetes zijn wondjes op de voet die niet helen. Hou dit dus goed in de gaten!

Wanneer je kleine rode lijntjes ziet onder je vingernagels of teennagels kan dit een infectie aan je hart betekenen.

En zo zijn er nog veel meer tekenen aan je voet die wat met je gezondheid te maken kunnen hebben. Hou het dus vooral goed in de gaten en check het regelmatig! Want, je weet maar nooit.

Vond je de informatie ook handig? Deel het dan met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts