Wildlife Park verwijdert papegaaien uit display nadat ze beginnen te vloeken tegen bezoekers 😂😜


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Wildlife Park verwijdert papegaaien uit de display nadat ze beginnen te vloeken tegen bezoekers – (leestijd – 1 minuutje)

Papegaaien, ja, we kennen ze allemaal wel.

Het zijn de beesten die je misschien niet zo snel in huis neemt, terwijl het ook echt huisdieren kunnen zijn.

Dit zijn de beestjes die je misschien liever in een dierentuin of vogelpark bezoekt. Het zijn de dieren die je altijd verrassen en waarmee het nooit saai is! Dat bewijst deze video ook maar weer! 

vloeken-tegen-bezoekers
© Lincolnshire Wildlife Park / vloeken tegen bezoekers

Vijf Afrikaanse grijze papegaaien in een wildpark zijn van het publiek verwijderd nadat ze begonnen te vloeken tegen bezoekers.

Je zal vast bij jezelf denken, dit kan toch niet kloppen, maar toch was het echt zo! 

De papegaaien vloeken en zweren zodat  ze een reactie kunnen uitlokken. En zodra mensen geschokt kijken of lachen, moedigt het hen gewoon aan om het nog meer te doen!

Bezoekers vonden het grappig, maar toch had het de voorkeur om ze te verwijderen.. 

vloeken-tegen-bezoekers-2
© Lincolnshire Wildlife Park / vloeken tegen bezoekers

Dit was met name de voorkeur omdat kinderen in het weekend op bezoek komen met hun gezin, om de dieren te bewonderen.

De kinderen zouden hierdoor misschien het verkeerde voorbeeld krijgen. En zoals je zelf weet: jong geleerd is, is oud gedaan.

Je wil natuurlijk niet dat je kinderen op zo’n jonge leeftijd al beginnen met vloeken. Schelden is iets wat je niet leuker maakt.

Hoe later je ermee begint, hoe beter eigenlijk. Daarom is het een goede keuze geweest om de gekke papagaaien te verwijderen!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: The Geeks’ Channel

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts