Vlinder land op ‘t hoofd van baby en opent zijn vleugels om een wondermooie hoed te vormen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De dochter van Nathan Knight krijgt wel heel bijzonder bezoek in de dierentuin van San Diego. Zodra je de video eerst bekijkt, zal je waarschijnlijk denken dat het niet eens echt is. Zo onwerkelijk lijkt het. Het is een prachtige blauwe vlinder.

Het beestje vindt zijn weg op het hoofd van de baby en blijft daar rustig zitten voor een paar minuten. Zo te zien vindt het meisje het ook niet erg, want zij blijft ook vooral kalm en lijkt te genieten van de aandacht. Verrast is ze zeker wel!

Nathan en zijn vrouw vinden het vooral geweldig, dat kan je zien aan de blikken en reacties die door hun worden gegeven. 

vlinder landt op ‘t hoofd van een baby

Het meisje relaxed lekker in de armen van haar moeder in de vlindertuin. De vlindertuin is het bekende fenomeen van de dierentuin in San Diego. Het gezin kon het daarom natuurlijk niet laten om daar niet langs te gaan.

En het was een groot succes. De vlinder landt op ‘t hoofd van de baby en zit daar voor langere tijd. Wij vinden het beestje perfect passen bij het kleine meisje. De kleurencontrasten van zowel het oranje gekleurde shirt en de vlinder passen perfect bij elkaar.

Wij weten zeker dat het gezin snel weer langs de dierentuin gaat, ze hebben het daar onwijs naar hun zin gehad. En wat fijn dat zo’n mooi moment is vastgelegd en voor altijd gekoesterd kan worden.

Kan jij ook zo genieten van vlinders? Deel dit bericht dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts