Jongetje krijgt wondje en overlijdt 8 dagen later: Arts had gruwelijk ‘detail’ gemist 😲😱


Jongen krijgt een wondje en overlijdt 8 dagen later – Arts had dit gruwelijk detail gemist. Het jongetje is gestorven door een vleesetende bacterie, een enorm triest verhaal, maar zeker het lezen en bekijken waard.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit jongetje en zijn wond onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de emotionele beelden bekijken en delen met je vrienden. 

vleesetende bacterie 3

Het moet het meest verschrikkelijke zijn voor een ouder om zijn of haar kind te overleven.

Daarnaast moet het bijzonder pijnlijk zijn om je kind te zien lijden aan een afschuwelijke ziekte, want kinderen horen geen pijn te lijden en zich druk te maken over hun gezondheid, ze horen gezellig met vriendjes en vriendinnetjes buiten te spelen.

vleesetende bacterie 4

En als je kind dat ook nog eens overlijdt door een vleesetende bacterie is er helemaal geen tijd om afscheid te nemen van je lieverd. 

Meer over het filmpje: Dit trieste verhaal overkwam een moeder uit Oregon in de Verenigde Staten. In deze video doet de moeder genaamd Sarah het verhaal over haar 8-jarige zoontje die is overleden door een vleesetende bacterie.

vleesetende bacterie 2

Het jongetje was op zijn fiets rond het huis aan het rijden toen hij plotseling keihard viel. Hij liep een wond op en kreeg 7 hechtingen en leek klaar om weg te gaan.

Maar later kwamen de doktoren tot de pijnlijke conclusie dat de wond van het ventje was geïnfecteerd. Toen ze het ontdekte was het kwaad al geschied en konden ze niks meer voor het arme mannetje betekenen. 

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: KGW News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

vleesetende bacterie 2