Echtpaar was 60 jaar samen en sterft met 2 uur verschil aan Coronavirus 😢❤️


Wat een verschrikkelijk verhaal. Echtpaar was 60 jaar samen en sterft met 2 uur verschil van elkaar aan coronavirus. Hier het verhaal van hun zoon, Luca. Hij vertelt over het virus en hoe ernstig het is.

 

Het koppel was 60 jaar gelukkig getrouwd en moesten nu hun laatste momenten doorbrengen. Volgens de autoriteiten was de doodsoorzaak het coronavirus. Ook werd duidelijk dat ze twee uren na elkaar kwamen te overlijden, aldus mediabedrijf: The Daily Mail. Severa Belotti stierf op 82-jarige leeftijd en Luigi Carrara stierf op 86-jarige leeftijd. De twee hebben niemand anders om hun heen gehad toen ze stierven, want ze lagen in quarantaine. 

virus

Hun zoon (Luca) kreeg te horen dat zijn ouders zware koorts hadden en hij mocht niet bij hen in de buurt komen. Ook hadden ze geen medische hulp ontvangen. Luca heeft daarnaast uitgelegd dat Luigi op zaterdag naar het ziekenhuis werd gebracht en zijn vrouw een dag later. Ze stierven samen in het ziekenhuis. Het coronavirus laat mensen ‘alleen sterven’, zonder dat familie of vrienden afscheid kunnen nemen. Luca heeft daarom ook geen kans gehad om afscheid te kunnen nemen van zijn ouders. Ontroerde Luca is wel blij dat zijn ouders elkaar hadden tijdens de laatste uren van hun leven.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: MSN: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

virus