Vrouw sterft en een jaar later bezoekt haar kat nog steeds elke dag het graf


Hebben katten emoties? Daar verschillen de meningen nogal over. Iemand zal zeggen dat het de liefste beesten ter wereld zijn, terwijl ondertussen iemand anders helemaal geen goede ervaringen heeft met katten.

In deze video zie je hoe lief een kat wel kan zijn. Zelfs na het overlijden van zijn verzorgster bleef deze kat haar graf bezoeken.

overleden-verzorgster

Deze Indonesische kat is de kat die het graf van zijn verzorgster bleef bezoeken. Zij was plotseling overleden en de kat was het daar overduidelijk niet mee eens. Hij bleef het graf meer dan een jaar bezoeken. Ondertussen heeft een man de kat geprobeerd te adopteren, maar dat is ook niet volgens plan verlopen.

Het beestje bleef iedere keer maar terug gaan naar het graf van zijn verzorgster. Ook liep het beestje automatisch terug naar het huis waarin zij altijd hebben gewoond. Uit deze acties kan je zien dat de twee dikke maten waren. 

overleden-verzorgster-2

Het is hartverscheurend om te zien dat het beestje zoveel verdriet heeft van het overlijden van zijn verzorgster. Mensen zagen het beestje constant huilen boven haar graf. Ook wilde het beestje geen eten en drinken aannemen van anderen.

Dit is geen gezonde levensstijl voor de kat. Wij hopen dat het beestje er langzaam maar zeker bovenop gaat komen. Dit is geen leven zo, voor niemand niet. Ook niet voor dit beestje. Het is wel een perfect voorbeeld van eeuwige liefde en trouw. Zo zie je maar weer dat mensen ook hele goede banden kunnen opbouwen met dieren. Het heet niet voor niets dierenliefde…

Vond je dit ook ontroerend, maar ook mooi om te zien hoeveel dit katje van zijn verzorgster hield? Deel het dan op Facebook/Whatsapp met andere kattenliefhebbers.

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts