17-jarige olifant haast zich om haar verzorger te redden 😲😯


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“17-jarige olifant haast zich om haar verzorger te redden als ze ziet dat hij wordt “aangevallen”” – (leestijd – 1 minuutje)

Als je altijd lief bent voor dieren en ze met alle liefde verzorgd, dan kun je rekenen op hun onvoorwaardelijke steun en bescherming.

Mocht je ooit in gevaar komen dan zullen ze er alles aan doen om je te helpen. Deze beelden maken duidelijk dat dit zeker niet verzonnen is. 

Olifanten zijn een van de meest indrukwekkende dieren op aarde en dat is voornamelijk te danken aan hun enorme omvang en hun vriendelijk karakter.

Ze staan daarom ook wel bekend als ‘vriendelijk reuzen’. De olifanten beschikken over een zeer hoge intelligentie en zorgen binnen een kudde enorm goed voor elkaar.

verzorger redden
© ViralHog | Foto 1/2 – (scroll verder)

Helaas leven veel olifanten in Aziatische landen niet in een kudde, maar in gevangenschap ter vermaak van westerse toeristen.

Gelukkig zetten verschillende organisaties zich in om deze dieren uit de uiterst vervelende situatie te bevrijden en daarna te verzorgen. 

De 17-jarige olifant, Thongsri, leefde voorheen ook in gevangenschap, maar is gelukkig bevrijd.

Nu leeft hij in een opvangcentrum in Chiang Mai in Thailand.

Ze heeft zich vanaf het begin precies beseft wie haar heeft gered en daarom is ze haar verzorger eeuwig dankbaar en doet ze er alles aan om haar verzorger te beschermen. 

verzorger redden
© ViralHog | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Op de beelden is te zien dat iemand de verzorger aan het provoceren.

De aanvaller gooit de verzorger op de grond en maakt dat hij wegkomt. Dit is niet geheel onverstandig, want Thongsri komt snel aangelopen om haar verzorgen hulp te bieden.

Eerst jaagt ze de aanvaller weg en vervolgens helpt ze de verzorger om overeind te komen.

Natuurlijk was de aanval in scène gezet om het beschermende karakter van de olifant te demonstreren.

Het lijkt ons een heel veilig gevoel als je op de bescherming van een olifant kunt rekenen. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/ViralHog

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts