Moeder met zeven ‘verwilderde’ kinderen zegt dat ze geen regels hebben en school is niet verplicht


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Moeder met zeven ‘verwilderde’ kinderen zegt dat ze geen regels hebben en niet eens naar school hoeven te gaan”

Iedereen voedt zijn of haar kinderen anders op. Dat is natuurlijk helemaal prima.

We leven in een wereld waar we betreft de opvoeding van onze kinderen, onze eigen regels mogen volgen.

Dit zorgt er wel voor, dat het er in ieder huishouden heel anders aan toe gaat. In deze video maak je kennis met zeven ‘verwilderde kinderen’ die door middel van een vrije opvoeding worden opgevoed. verwilderde-kinderen-2
De familie Rawnsley speelt een rol in de nieuwe documentaireserie ‘Feral Families’.

Het gezin uit Hebden Bridge,West Yorkshire voedt hun kinderen zonder regels op, kiest ervoor om ze niet naar school te sturen en laat ze ook nog eens hun eigen haren knippen.

Zo vinden zij dat de kinderen dat allemaal zelf mogen bepalen. Zij willen hun kinderen niet als bezit zien namelijk, maar als individu.

Daarom mogen de zeven verwilderde kinderen hun eigen regels bepalen en doen waar zijzelf zin in hebben. 

verwilderde-kinderen

Zo zie je bijvoorbeeld dat de thuiskapster het toe laat, wanneer haar dochter vraagt om haar haren af te scheren.

Tuurlijk, als zij zich daar goed bij voelt, moet ze dat lekker doen. Maar veel andere ouders hadden er dubbel over nagedacht op zo’n jonge leeftijd.

Ook kan je zien dat zij al een neuspiercing heeft. De kinderen bepalen zelf hoe laat ze gaan slapen en wanneer ze wakker worden.

Hun ouders willen dat ze het gevoel van vrijheid kennen en mede door het niet opvoeren van regels, wordt dat dus gecreëerd!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Quick News

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts