Zaterdag: Man geeft commentaar als verwarde jongedame in auto de tankdop niet kan vinden 😜😜


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Iedereen die in het bezit is van een rijbewijs heeft wel eens moeten tanken. In eerste instantie verwacht je niet dat dit problemen op kan leveren, maar ze kunnen zich zeker voordoen.

Soms is het erg lastig om de tankdop open te krijgen en komen mensen voor een groot raadsel te staan. Ook kan je soms vergeten aan welke kant de tankdop ook alweer zit, waardoor je bij het tankstation aan de verkeerde kant staat. 

Deze verwarde jongedame heeft het heel lastig met het vinden van de tankdop en haar strijd met het vinden van de tankdop duurt maar liefst 4 minuten.

De video is geschoten door een man die geparkeerd stond bij het tankstation. Hij begon met filmen, omdat de vrouw al twee keer aan de verkeerde kant stond, waardoor ze de tankdop niet kon vinden. 

Het gedrag van de verwarde jongedame is hilarisch, maar het commentaar van de man is ook erg mooi. Hij vertelt in het begin van de video dat ze het al eerder verkeerd heeft gedaan en legt vervolgens even uit dat haar tankdop aan de bestuurderskant zit en dat ze de bestuurderskant dus naast de pomp moet zetten.


Verwarde jongedame 2

Bij de derde keer hoopt de filmer dat de vrouw het eindelijk goed gaat doen, maar ze doet het gewoon weer verkeerd. Ze stapt uit de auto en ziet dat de tankdop weer aan de verkeerde kant zit. Ook de vierde poging eindigd zonder tankdop voor de dame. 

Uiteindelijk slaagt ze er bij de vijfde poging in om de auto te parkeren, zodat de tankdop aan de goede kant zit. Als het haar is gelukt is de filmer door het dolle heen en hij kondigt ook aan dat hij haar zal gaan feliciteren met haar prestatie

Kon jij hier ook wel om lachen? Deel het dan op Whatsapp/Facebook en laat jouw vrienden meegenieten!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts