Gezin geprezen voor het wijden van dagelijkse wandelingen tijdens Lockdown aan opruimen van verwaarloosde grafstenen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De verwaarloosde grafstenen krijgen een flinke opknapbeurt van deze man en het resultaat is verbluffend.  Het is verschrikkelijk om een dierbare te verliezen.

De duur van het rouwproces is  bij ieder mens verschillend. Iedereen doet het ook op zijn eigen manier. Sommige mensen hebben heel veel houvast aan het bezoeken van het graf, terwijl andere mensen liever nooit meer een bezoek brengen aan het graf.

Wanneer mensen de graven niet meer bezoeken, raken ze verwaarloosd en dat is niet echt een mooi gezicht. Deze verwaarloosde grafstenen zijn vaak erg vies en dof. Het is fijn dat er mensen zijn die zich inzetten om deze grafstenen op te knappen. Het filmpje staat onderaan dit artikel. verwaarloosde grafstenen 1

Een gezin uit Cheshire doen als dagelijkse oefening, verwaarloosde grafstenen op de plaatselijke begraafplaats opknappen.

Ryan van Emmenis en zijn kinderen uit Winsford hebben meer dan 20 grafstenen schoongemaakt sinds de lockdown van het coronavirus in maart. Het idee ontstond toen een vriend van Ryan een foto op Facebook plaatste van het graf van zijn zus.

Ryan vond dat het graf er erg verweerd uitzag en bood zijn hulp aan om het schoon te maken. Nu hebben hij en zijn gezin er een gewoonte van gemaakt en maken ze iedereen er hartstikke blij mee.

Vond jij dit ook prachtig gedaan? Deel het dan op Facebook en Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts