Reddingswerkers filmen emotioneel moment van verwaarloosd hondje dat opnieuw leert wat liefde is


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Bernard is een verwaarloosd hondje die het niet makkelijk heeft gehad. Hij heeft altijd in te kleine ruimtes geleefd en is daarnaast ook nog is mishandeld.

In deze video zie je hoe Bernard eindelijk ander menselijk contact krijgt. Hij krijgt nu de kans om de lieve kant van de mensheid te zien en te voelen.

Je ziet dat Bernard nogal huiverig is, maar na een tijdje begint hij de liefde toch toe te staan van de dame. Het kost hem wat tijd, maar laat het toch toe. Zo zie je maar weer hoe gebroken een hond ook wel niet kan zijn. 

De reddingswerkers van de dogs deserve better opvang hebben Bernard gered. Bernard was in eerst instantie niet gewend aan liefdevol menselijk contact. verwaarloosd hondje krijgt liefde

Het duurde dan ook even voordat Bernard zich thuis voelde en mensen toeliet. Het heeft enige tijd geduurd, maar het was het wachten wel waard.

In het begin liet Bernard ook alleen maar contact van bovenaf toe. Dit komt omdat hij dit alleen maar gewend is en dit toch wel een soort van zijn comfort zone is. Maar langzaam toch zeker wordt hij daaruit getrokken! 

Vond je het ook een erg emotioneel moment? Deel de beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts