De talentvolle Susan Boyle zingt betoverende vertolking van ‘Hallelujah’ en het bezorgt luisteraars kippenvel 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Wie houdt er nou niet van een mooie cover? Van covers kunnen wij nou echt geen genoeg krijgen.

En al helemaal niet als het perfect klinkt. Het is zo leuk om te horen en om te zien hoe een liedje in een ander hoesje kan worden gestoken.

Dat zie je ook in deze video wanneer Susan Boyle een vertolking van het nummer “Hallelujah” neerzet. vertolking-van-hallelujah-2

Susan Boyle is een schotse zangeres en in deze video hoor je haar een cover zingen van het nummer “Hallelujah”. Susan raakte bekend in 2009, toen ze meedeed aan het derde seizoen van de talentenjacht Britain’s Got Talent.

Tijdens deze talentenjacht behaalde zij de tweede plek. Sindsdien is Susan aardig bekend geworden en verkochten haar albums ook zeer goed.

Susan wist altijd al sinds klein dat zij in de artiestenwereld terecht wilde komen en dat is ook gelukt. Vanaf jonge leeftijd volgde zij al zang-, en acteerlessen. 

vertolking-van-hallelujah

In dit filmpje hoor je dus de vertolking van “Hallelujah”. Hier hoor je haar alleen zingen en is er verder geen beeld bij. Je ziet een mooie afbeelding van de vrouw, maar daar blijft het bij.

Hierdoor kan je wel meer de focus leggen op haar zangkwaliteiten en kan je zelf horen hoe goed zij daadwerkelijk is!

Deze vrouw heeft het ver geschopt in haar leven en dat begrijpen wij. Hard werken wordt beloond! Dus laten we hier met z’n allen een les uit halen, zolang je iets wil, werk er hard voor en wie weet eindig jij waar je wil eindigen!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III | Beeld Autoriteit: gabychest

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts