Terwijl anderen ‘vrolijk’ over het strand lopen – offeren deze verplegers zich letterlijk op 😡😱


Terwijl anderen vrolijk over het strand lopen, offeren deze verplegers zich letterlijk op. Wij werden erg boos toen wij deze beelden zagen van verplegers en verpleegsters die wondjes hadden gekregen rond de ogen, door het dragen van bescherming, om hun medemens te redden.

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze hardwerkende verplegers onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

verplegers 3

Het is toch niet te geloven. Mensen lopen huppelend over het strand, denkend dat alles een soort ‘vakantie’ is, terwijl deze verplegers zichzelf letterlijk opofferen om zieke mensen te helpen.

Ze draaien overuren, hebben weinig rust, lopen supermarkten in die leeg zijn en het lijkt wel alsof ze stank voor dank krijgen. 

verplegers 1

De beelden van deze verplegers zouden wij allemaal moeten delen, want dit zijn momenteel de echte helden van de samenleving! Natuurlijk zijn zij niet de enigen die goed werk verrichten, maar ze mogen ook wel eens in het zonnetje gezet worden, vinden wij!

Italiaanse helden!!! Hebben we echt Nederlandse voorbeelden nodig?

Geplaatst door Patrick Lotte op Zondag 22 maart 2020

 

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Facebook: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

verplegers 4