Ziekenhuis heeft geen intensieve covid-patiënten meer en verpleegkundigen vieren dit met ingestudeerd dansje


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 1 minuutje: “Ziekenhuis heeft geen intensieve covid-patiënten meer en de verpleegkundigen vieren dit met een ingestudeerd dansje”

In het begin van het coronavirus lagen de IC’s in alle landen bomvol en moesten de verpleegkundigen allemaal enorm hard werken. Nu nemen de besmettingen af en daardoor automatisch de ziekenhuisopnames, daarom was er voor de zusters ruimte om dat te gaan vieren. 

De beelden zijn geschoten in een ziekenhuis in de regio Halland in het zuiden van Zweden. Sinds het coronavirus zijn intrede heeft gemaakt is Zweden vaak in het nieuws gekomen door de bijzondere aanpak. Waar de rest van de wereld allerlei strenge maatregelen toepaste, koos Zweden ervoor om het dagelijkse leven gewoon door te laten gaan. ingestudeerd-dansje-2

Tijdens de grote piek van besmettingen liet het land nog steeds de scholen en cafés open. Dit heeft gezorgd voor een soort van gecontroleerde verspreiding en dat heeft weer geresulteerd in immuniteit. Toch zijn veel mensen bang voor een tweede golf van het coronavirus, maar nu die al een tijdje uitblijft zou het toch goed kunnen dat iedereen immuniteit heeft opgebouwd. 

Hoewel er immuniteit is opgebouwd zijn er toch veel mensen een keer besmet geweest, want zonder besmetting en zonder vaccin kun je niet immuun worden voor het coronavirus. Daarom hebben ook in Zweden de mensen in de zorg enorm hard gewerkt en was er nauwelijks ruimte voor leuke dingen.

ingestudeerd-dansje

Zoals eerder genoemd nemen de besmettingen nu alleen maar af en daarom hadden de verpleegkundigen meer tijd over. In het ziekenhuis in Halland besloten ze daarom om een vreugdedans in te studeren, zodat ze zichzelf konden vermaken, maar nog veel belangrijker dat ze een lach op het gezicht van vele andere mensen konden toveren. 

Dat is zeker gelukt en wij hopen net als de rest van de wereld dat de mensen in de zorg het niet meer zo enorm druk krijgen en gewoon weer hun werk kunnen blijven doen op een normale manier. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Robert Fredriksson

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts