Man installeert ‘verplaatsbare handwasbakken’ voor daklozen in steden in de Verenigde Staten


Terence Lester woonde vanaf zijn zestiende al op straat in Atlanta. Hij heeft dus al vanaf jonge leeftijd ervaren hoe hard en moeilijk het leven kan zijn.

In zijn jaren twintig richtte hij zijn eigen non-profit organisatie op, genaamd: Love beyond walls. De organisatie helpt mensen die dakloos zijn.

Het is vooral de bedoeling om ook die mensen een stem te geven in de gemeenschap. Terence zegt dat zijn dakloosheid heeft geholpen om een roeping te zijn voor de mensen die het minder hebben in de gemeenschap.


verplaatsbare handwasbakken 6

Nu het coronavirus is uitgebroken, vergt dit ook veel van de mensen die dakloos zijn. Er wordt gezegd dat mensen zoveel mogelijk hun handen moeten wassen.

Maar hoe kan dat, als het nergens mogelijk is? Daarom bedacht Terence verplaatsbare handwasbakken. Hij heeft ervoor gezorgd dat deze op een aantal plekken komen te staan.

Hierdoor worden zeker een aantal levens gered! Dit is natuurlijk een prachtig en briljant idee van Terence. Goed om te zien dat mensen ook denken aan de minderbedeelde!

Vind je dit ook goed nieuws? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts