2-jarige dochter is 36 uur spoorloos – komt uit de wildernis met haar ‘bodyguard’


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Soms raken mensen vermist. Voor veel mensen is dat een van hun grootste nachtmerries. Je kind kwijtraken. Daarom is het goed om ten alle tijden een oogje in het zeil te houden. Je weet immers nooit wat er kan gebeuren. In de volgende video zie je hoe een vermiste dochter eindelijk weer terug komt bij haar moeder. 

De twee jaar oude Charlee Campbell was vermist voor 36 uur. Dit waren de langste en zwaarste 36 uur voor haar moeder. Ze hebben al die uren naar haar gezocht, maar helaas zonder succes. Uiteindelijk is het meisje gevonden. Wat moet dit heftig zijn geweest voor de familie.vermiste-kleindochter-2

Ze is in goede staat, heeft alleen een paar tekenbeten, maar verder is er niets aan de hand. Ze heeft waarschijnlijk wat honger en dorst en zal graag in bad willen. Haar moeder die nog steeds erg overstuur was zegt dat alles voor haar klaar staat en dat ze haar lekker gaan opfrissen thuis. 

Ondanks dat Charlee gevonden is blijft haar moeder nog erg overstuur. Ze is zo erg opgelucht dat haar baby is gevonden. Ze had zich niet kunnen voorstellen zonder haar. Ze bedankt god, ondanks dat ze zelf niet veel bid. Maar in dit geval is ze hem zo dankbaar.

vermiste-kleindochter

Hij heeft haar kleine meisje weer naar haar terug gebracht en daar is zij hem zo dankbaar voor. Wij hopen dat dit in de toekomst nooit meer zal gebeuren en laat dit een goede les voor iedereen zijn geweest. Verlies elkaar nooit uit het oog en gelukkig is Charlee ongedeerd gebleven.

We wensen deze prachtige familie nog het allerbeste toe komende jaren. Ze kunnen van geluk spreken dat hun dochtertje nog bij hen is.

Ben je ook blij dat alles zo goed is afgelopen? Deel dit verhaal dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts