Tiener schrijft zich in voor middelbare school en ontdekt dat hij al 12 jaar vermist is 😲😱


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Tiener schrijft zich in voor de middelbare school: Maar dan blijkt hij 12 jaar vermist te zijn. Deze jongen komt er na twaalf jaar achter dat hij vermist wordt. Wat een ongelooflijk bizar verhaal!

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze tiener die al 12 jaar vermist was onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


vermist 4a

Waardevolle inleiding:
Ieder jaar weer raken er heel erg veel mensen vermist. In Nederland is er nu een mogelijkheid dat je jezelf opgeeft voor een sms. Je krijgt dan direct op je telefoon binnen wanneer er iemand vermist is en zo kun je dus direct alert zijn. een heel erg mooi systeem wat ook zeker al een aantal zaken op heeft gelost. Wat zou het dan ook mooi zijn als steeds meer landen hiermee zouden gaan werken. Het probleem is alleen dat niet overal het netwerk hier voldoende voor is.vermist 3

Belangrijke inlichting verhaal:
In deze video is te zien dat een jongen van achttien jaar zich keurig in wil gaan schrijven bij een universiteit, maar dat hij dan de schrik van zijn leven krijgt. De jongen krijgt namelijk te horen dat hij al zo’n twaalf jaar lang vermist wordt. Zo lang staat hij namelijk al als zodanig vermeld in het politiesysteem. Hij heeft al die tijd een normaal leven kunnen leiden, maar toch komen ze hier dus twaalf jaar na dato pas achter. Gelukkig hebben ze nu alles weten te regelen, maar het moet natuurlijk wel even schrikken geweest zijn. vermist 1

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: CNN: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron

Maak een sociale impact:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts