Jongetje (4) slaapt in trein en verdwijnt zonder spoor – 26 jaar later wordt er op de deur geklopt 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

4-jarig jongetje verdwijnt zonder spoor – Dan wordt er op de deur geklopt. Met de hulp van Google Earth heeft deze man zijn familie weer terug kunnen vinden. Wat een ongelooflijk mooi verhaal van een vermist kind.

Tip van ons Spectrum Team:
‘Wij hebben de videobeelden van dit 4-jarige jongetje die zonder spoor verdween onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.
Wij waarderen jouw feedback. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en steun onze organisatie met een

 vermist 3

Waardevolle inhoud:
Wanneer je als ouder merkt dat je kind vermist is geraakt weet je natuurlijk niet wat je moet doen. Er gaan onwijs veel verschillende emoties door je heen wanneer dit je overkomt en je hoopt natuurlijk dat je jouw kind snel weer in je armen kan sluiten. Je gunt dit natuurlijk je ergste vijand niet, maar toch zijn er genoeg verhalen te horen over mensen waarbij dit gebeurd is. Vooral in het buitenland kan dit voorkomen, omdat de opsporingstechnieken daar een stuk minder zijn.

vermist 1

Informatie over het verhaal:
In deze video is het verhaal van Saroo Brierley te zien. Saroo raakte als kleine jongen vermist en is toen opgevangen door adoptieouders. Saroo was op een gegeven moment toch wel weer benieuwd naar zijn roots en door de hulp van Google Earth heeft hij zijn familie weer weten te vinden. Het is een ongelooflijk bijzonder verhaal wat eigenlijk bijna niet te geloven is. Wij hopen dan ook dat Saroo vandaag de dag wat rust gevonden heeft nu hij weet waar zijn roots liggen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp. De videobeelden zijn afkomstig van: Google Maps: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts