Verdwaald hondje herenigd met familie na 7 maanden – kijk nu als ze dichterbij komt 😢❤️


Emotionele beelden: Verdwaald hondje Dora herenigd met familie na 7 maanden. Een vermist dier wordt eindelijk weer herenigd met zijn familie en hun reacties zijn onbeschrijflijk mooi!

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van dit verdwaalde hondje Dora onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


vermist dier 1

Waardevolle inleiding:
Wanneer je hond of kat vermist raakt dan doet dit extreem veel pijn. Natuurlijk kun je er alles aan doen om je dier weer terug te vinden, maar slechts in een klein percentage van de gevallen lukt dit ook echt. Een vermist dier kan de baasjes van dit dier echt tot wanhoop drijven, omdat je geen idee hebt wat er met het best gebeurd is in de tussentijd. Je kunt alleen maar hopen dat iemand hem gevonden heeft en hem vervolgens ook bij het asiel terugbrengt. Je hebt hier namelijk absoluut geen zekerheid van.vermist dier 2

Belangrijke inlichting verhaal:
In deze video is te zien dat een vermist dier, genaamd Dora, na zo’n zeven maanden eindelijk weer herenigd wordt met haar baasje. Waar de meeste honden in dit soort filmpjes heel erg druk en enthousiast zijn, is Dora juist heel erg rustig. Toch laat ze met haar reactie wel zien haar baasje heel erg gemist te hebben. Ze heeft waarschijnlijk gewoon een heel erg lastige periode achter de rug en heeft gewoon wat behoefte aan tijd en rust. Dit moeten ze Dora dan ook vooral heel erg gunnen. vermist dier 3

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: CCASAdoptable: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron

Maak een sociale impact:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts