Vrouw toont trots haar ‘kleine’ verlovingsring – ongeacht alle negatieve reacties


Vrouw toont trots haar ‘kleine’ verlovingsring – ongeacht alle negatieve reacties. Het is verschrikkelijk om te zien dat mensen altijd overal een mening over hebben. Gelukkig doet het de aanstaande bruid helemaal niets.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de vrouw en haar kleine verlovingsring onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de emotionele beelden bekijken en delen met je vrienden.verlovingsring 1

Op een dag kom je een jongen of meisje tegen die je leuk vindt en beginnen jullie samen te daten. Jullie hebben het erg leuk samen en besluiten om meer tijd samen te spenderen.

Van het een komt het ander en jullie krijgen een relatie samen. Het is het begin van een ontzettend leuke periode.

Op een gegeven moment komt er een tijd aan dat de verlovingsring erbij gepakt moet worden, want jullie stappen samen in het huwelijksbootje.

Dit moet een fantastische gebeurtenis zijn, maar helaas hebben mensen altijd wat te zeuren en bederven ze het mooie moment. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we de toekomstige bruid Jen Phanomrat zij postte een foto online met haar verlovingsring net nadat ze ten huwelijk was gevraagd door hij vriend Leo Samanamud.

verlovingsring 2

Maar ze kreeg andere reacties op de foto dan ze had gehoopt. Mensen waren allemaal aan het zeuren over het formaat van de verlovingsring in plaats van dat ze de toekomstige bruid en bruidegom gingen feliciteren.

Het is een donker randje van social media, want je ziet aan het hoofd van Jen dat ze door het dolle heen is, maar helaas moeten mensen dit weer verpesten.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Inside Edition: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

verlovingsring 3