Verlamde zanger brengt jury in tranen met emotioneel verhaal en begint dan te zingen 😢❤️


Verlamde zanger brengt jury in tranen met emotioneel verhaal…Dan begint hij te zingen. Zijn stembanden lijden niet onder zijn verlamming, het is niet te geloven hoe mooi hij kan zingen.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze verlamde zanger onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de emotionele beelden bekijken en delen met je vrienden.

verlamming 1
In het programma Idols komen veel uiteenlopende mensen langs. Van hele goede zanger tot mensen die er werkelijk helemaal niets van kunnen.

Sommige mensen waarvan je het niet zou verwachten blijken ineens ware popsterren te zijn. Daarnaast is het ook een programma waar mensen langskomen die veel hebben meegemaakt en via idols hun droom in vervulling willen laten gaan door een zanger of zangeres te worden.

Meer over dit filmpje: In deze video zien we de auditie bij idols van de Amerikaanse David Francisco. Toen de jongen precies 3 weken in Nashville woonde werd hij geschept door een auto die door rood reed.

verlamming 2

Hij werd van zijn fiets gereden en raakte uiteindelijk verlamd. Onder zijn heupen kan hij niets meer bewegen. Deze heftige gebeurtenis weerhoudt hem er niet van om zijn droom na te jagen en dat is zanger worden.

En dat is maar goed ook, want vanaf moment 1 blaast hij de jury omver en is van zijn verlamming niets te merken, wat een auditie!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Talent Recap: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

verlamming 4