Verlamde man kan geen kant op en ziet groep tieners in zijn tuin


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 1 minuutje: “Verlamde man vindt groep tieners in zijn tuin”

Het voetbalteam van Roosevelt High School is een hele hechte groep. Ze staan allemaal voor elkaar klaar, laatst bewezen ze dat ze niet alleen voor elkaar klaar staan, maar ook voor andere mensen die het nodig hebben. 

Ray Drake raakte meer dan tien jaar geleden verlamd en is sindsdien opgevangen door zijn twee zussen in Des Moines in Iowa. Een tijdje geleden werd de stad geteisterd door dodelijke stormwinden die een enorme ravage hebben aangericht.verlamde-man-2

De wind zorgde ervoor dat 4 gigantische bomen omvielen op het terrein van Ray en daarbij ook nog eens een hek vernielden. De bomen waren zo groot dat het geen optie was om ze weg te trekken. Ze moesten eerst in stukken worden gezaagd, voordat ze weggehaald konden worden.

De zussen hadden niet de beschikking over een kettingzaag en gingen dus bij vrienden langs om te vragen of ze er eentje konden lenen. 

Een vriend van de familie, Doug Applegate, schakelde in totaal 30 teamleden van de Rough-Riders in om de familie te helpen. De tieners gebruikten verschillende kettingzagen en in combinatie met hun spierkracht was het probleem snel verholpen.

verlamde-man

Binnen drie uur was alles van het terrein verwijdert en was het vernielde hek weer gerepareerd. 30 man deed het in drie uur, dus als de zussen die samen hadden moeten doen, waren ze vandaag nog steeds bezig. 

De zus van Ray, Janice, kon haar emoties niet in bedwang houden toen ze de groep ging bedanken voor hun harde werk.

Ray kon de hulp ook erg waarderen en bedankte de jongens door te zeggen: “Go, Rough Riders!”. Voor de jongens was het een klein gebaar, maar het betekent enorm veel. Je moet altijd klaar staan voor mensen die het zwaar hebben.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: KCCI

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts