Dierenarts vertelt vrouw dat ze haar verlamde konijn moet opgeven, maar ze zegt ‘nee’


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Dierenarts vertelt vrouw dat ze haar verlamde konijn moet opgeven, maar ze zegt ‘nee'”

Als mensen iets aan hun benen mankeren dan worden ze vaak in een rolstoel gezet, zodat ze toch op een bepaalde manier mobiel kunnen blijven.

Maar als dieren iets gaan mankeren waardoor hun mobiliteit slecht wordt, wordt er vaak geen rolstoel geregeld, maar worden de dieren ingeslapen. Hier zien we dat een rolstoel voor dieren wel degelijk nut heeft. 

verlamde-konijn-2

De Britse eigenaar van een dierenopvang, Melanie James, kreeg laatst te maken met een heel erg lastig probleem. De heupen van haar konijn, Bertha, waren ingestort, waardoor ze helemaal niet meer kon lopen.

Melanie ging naar de dierenarts om te kijken of hij iets voor het lieve konijn kon betekenen.

De dierenarts begon Bertha te onderzoeken, maar kwam al snel tot de conclusie dat hij niet voor het konijn kon betekenen en daarom stelde hij aan Melanie voor dat het misschien beter zou zijn als ze bertha zou in laten slapen.

De liefde voor het konijn gaat heel ver en daarom ging Melanie hier niet mee akkoord en bedacht een ander plan. 

verlamde-konijn

Op het internet had ze eens een keer een filmpje gezien van een hond in een rolstoel en daarom dacht ze als dit bij een hond kan, dan kan het ook zeker weten bij een konijn.

Daarom begon ze meteen aan het project om een rolstoel te gaan bouwen. Na een tijdje was de rolstoel af en was het de vraag of het zou werken. 

In het begin was het natuurlijk erg onwennig voor Bertha en zag het ernaar uit dat het niet zou werken. Maar na een tijdje begon Bertha ineens helemaal zelf te lopen en kon ze overal heen waar ze wilde. 

Wat een fantastisch verhaal en dit bewijst maar weer eens dat je nooit de moed moet opgeven.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: SWNS

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts