Man moest zijn 101ste verjaardag annuleren vanwege Corona – vraagt ​​om uw hulp voor 101.000 verjaardagswensen! 😍❤️


Man moest zijn 101ste verjaardag annuleren vanwege Corona – vraagt ​​om uw hulp voor 101.000 verjaardagswensen. Kunnen wij deze lieve oude man helpen en zijn verjaardag onvergetelijk maken? Geef dan een like en deel het verder!


Deze lieve oude man wil zijn verjaardag vieren, maar dat kan hij niet vanwege het virus. Dat betekent alleen niet dat wij hem kunnen helpen met een fijne verjaardag wensen.

verjaardag 1

De man genaamd Owen (100), heeft zichzelf opgesloten in huis en net als het hele land moest hij zich uit voorzorg isoleren om verspreiding van het virus te voorkomen.

Ook is Owen er van bewust dat hij vatbaarder is voor het virus, vanwege zijn leeftijd. Owen wilde alsnog zijn 101ste verjaardag vieren en wij allen kunnen hem hierbij helpen.

Owen is getuige geweest van vele ingrijpende innovaties sinds zijn geboorte, dus de respect verdient hij. verjaardag 2

Via twitter ging Owen’s bericht al snel viraal. Hij ontving al duizenden reacties en tweets en het blijft maar toenemen! Ook ontving hij van andere mensen die boven de 100 zijn reacties, wat het allemaal nog mooier maakte.

verjaardag 3

Wil jij ons helpen en dit bericht verder verspreiden? Deel het dan op Facebook!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

verjaardag 4